Inspiroiva tarina pienen kylän pojasta kohti unelmaa.

Tarinat on tehty kerrottavaksi ja siksi jaan avoimesti omani. Puhujana ja Keynoteissa olen monesti avannut tarinaani yrittäjänä sekä toiminut asiantuntijana myynnin sekä yrittämisen tapahtumissa. Puheenvuorossa katsojat ja kuuntelijat saavat varmasti uusia näkökulmia omaan elämäänsä ja kuulevat ennen kaikkea tarinan unelmien toteuttamista.

Myynti- ja yrittäjä aiheisissa Keynote:ssa avaan omaa filosofiaa sekä ajatusmaailmaani yrittäjän takaa.
Myynnin puheenvuoroissa herätellään perusasioilla puhutaan suoraan myynnin tekemisen haasteista. Pitkällä kokemuksella olen nähnyt laajan kirjon myynnistä, joten tästä varmasti löytyy puhuttelevaa tekstiä.

Yrittäjä ja oman itseni puheenvuorossa avaan elämäni rohkeuden, unelmien ja ihmisten kautta. Kerron myös röyhkeän rehellisesti, miten minusta esimerkiksi tuli yhtäkkiä Snowcross- kuljettaja, kahdessa viikossa ideasta avajaisiin pyöräkorjaamon yrittäjä ja miten lähdetään pienestä 6000 asukkaan kaupungista ponnistamaan maailmalle unelmien perässä.

Olen toteuttanut Helsingin Kaupungille yhteistyössä Nuori Yrittäjyys -järjestön kanssa puhekiertueen helsinkiläisille ylä-aste opiskelijoille, jossa kerroin omaa tarinaani. Palaute opettajilta oli välitön: ”emme ole koskaan nähnyt oppilaita näin keskittyneenä”.

Nämä puheenvuorot vetävät usein yleisön hiljaiseksi. Hyvällä tavalla.