Seitsemän vuotta sitten hyppäsin hyvästä palkkatyöstä kokopäiväiseksi yrittäjäksi. Kliseinen ajatus uhka vai mahdollisuus yrittäjyydestä kyti pitkään mielessä ja puntari kääntyi mahdollisuudeksi. Sitähän yrittäminen on sen kaikissa muodoissaan, mahdollisuuksia.

Miksi jättää hyvin rakennettu työura ja hypätä tyhjän päälle? Tähän kohtaan ainut vastaukseni on unelma.
Unelmani on ollut aina tehdä, toteuttaa ja olla oma itseni, sekä tehdä sitä mikä sydämessä tuntuu oikealta. Seitsemisen vuotta tähän asti olen jokainen päivä saanut toteuttaa omaa unelmaa sekä ollut etuoikeutettu päättämään täysin omasta työstäni. En koe olevani mikään tavallinen 8-16 puurtaja ja töissä kävijä, vaan yrittäminen on minulle elämäntapa.

Itsmeharry.fi yrityksenä itsessään syntyi hyvinkin yksinkertaisesta ajatuksesta. Se olen minä, Harry. Vapaus olla oma itsensä, jakaa omat kokemukset opit ja sudenkuopat sekä auttaa vilpittömästi omilla vahvuuksilla muita kasvuun.
Matka yrittäjänä tähän pisteeseen on tuonut runsaasti uusia kokemuksia, elämänkokemusta sekä elämänmittaisia ihmisuhteita, eli juuri sitä parasta osuutta yrittämisestä. Onhan tässä nähty alamäet ja huiput, mutta koskaan ei ole loppu viimein käynyt mielessä lyödä hanskoja tiskiin.

Minulle yrittäjänä tärkeimpänä kulmakivenä ovat ihmiset, asiakkaat ja vilpitön halu jakaa omat kokemukset sekä auttaa. Nautin suuresti konsulttina ja valmentaja, kun näkee asiakkaiden oivalluksia, kasvua ja niin sanottuja lampun syttymisiä. Olen saanut vuosien aikana auttaa niin aloittavia, kuin myös suuria pörssiyhtiöitä omalla ammattitaidolla kasvun tielle. Ihmisten onnistuminen on se palkka, minkä yrittämisestä haluan ja saan nähdä. Yli 10 -vuotinen työura myynnin parissa antoi kovan koulun, mistä haluan jakaa ne onnistumiset, oivallukset ja tottakai epäonnistumiset.

Tähän kiteytyy itsmeharry.fi Unelma, Vapaus ja Ihmiset.